Om Oss

Ingmarsö Krog ägs sedan 2013 av Sandra Bloemer och Hjalmar Litzén och drivs i regi av Sandra Bloemer.

Sandra har ett långt förflutet i Stockholms krogvärld, hon är sommelierutbildad och har bland annat arbetat på Restaurang Lux, Operakällaren, Restaurang Sjögräs samt Oaxen Krog.
Vår kökschef heter Andreas Sandberg och kommer senast från köket på Hillenberg i Stockholm. Andreas gillar klassisk matlagning men tar gärna inspiration från det asiatiska köket då han har jobbat och bott i Asien några år.

Välkommen till Ingmarsö Krog!

 

Hitta hit

Ingmarsö byväg 2
130 25, Ingmarsö

N 59° 27.93
O 18° 45.10

Tel: 08-542 46 800

info@ingmarsokrog.com

Stängt för säsongen.

 

Julbord serveras första till tredje advent.
för mer info kika under fliken julbord.

Krogen är belägen vid södra ångbåtsbryggan på Ingmarsö. Här på ön finns mataffär, bageri, bensinmack, bibliotek, kulturreservat, hembygdsmuseum och gästhamn. Ingmarsö ligger i Stockholms mellersta skärgård och hör till Österåker kommun. Ön är cirka en mil lång och en kilometer bred. Till Ingmarsö tar du dig endast med båt och under högsäsong är alternativen för båtturer många vilket gör att ett besök på Ingmarsö Krog kan ske under dagen.

Till Ingmarsö tar du dig bekvämt med skärgårdsbåtarna som avgår från Strandvägen och Strömkajen. Vaxholmsbåtarna trafikerar både södra (Ingmarsö Södra) och norra bryggan (Ingmarsö Norra) och Cinderellabåtarna lägger till vid södra bryggan.

Cinderella www.stromma.se

Vaxholmsbåtarna www.waxholmsbolaget.se

Önskar du en snabbare färd ut till ön samarbetar vi med Sea events, Gast Group, Rib Charter, som har både öppna och stängda ribbåtar. Ett lugnare alternativ är taxibåtar som går att beställa. Oavsett vilket transportmedel du önskar hjälper vi självklart till att sammankoppla dig med respektive företag.

www.seaevents.se

www.gast-ribcharter.se

www.ribcharter.se

För dig som kommer med egen båt har krogen position N 59° 27.93 O 18° 45.10. För övernattning se boende

Passa på att gör en utflykt i vår omgivning, det finns massor att se och uppleva, vi tipsar gärna. För mer info om Ingmarsö och vilka aktiviteter som erbjuds se www.ingmarso.se.